ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

κάντε αίτηση για τη δική σας κάρτα

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων αποτελεί για εμάς το πρώτο μέλημα. Η σωστή επιστημονική συμβουλή και ανθρώπινη αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών μας αποτελεί προτεραιότητα. Είναι για εμάς σημαντικό να μην περιοριστούμε στην απλή μεταπώληση των προιόντων του Φαρμακείου, αλλά να προσφέρουμε υπηρεσίες με επιπρόσθετη αξία.

Αρχή μας αποτελούν το τετράπτυχο : ποιότητα – συμβουλή – αξιοπιστία – ικανοποίηση του πελάτη. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια δημιουργήσαμε την κάρτα Pharmacy Beauty Card ( PBC ). Η κάρτα αυτή δεν είναι πιστωτική, ούτε χρεωστική. Χρησιμοποιείται μόνο για αγορές στην κατηγορία των φαρμακευτικών δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων, βιταμινών, βρεφικών προιόντων, ορθοπαιδικών κλπ. Σε περίπτωση που κάποια άλλη κατηγορία προιόντων προστεθεί στις αγορές θα υπάρχει γραπτή ενημέρωση.

Σε κάθε αγορά η αξία σε ευρώ του προιόντος αντιστοιχεί σε ένα πόντο. Μόλις συμπληρωθούν εκατό πόντοι ο πελάτης παραλαμβάνει μια δωροεπιταγή αξίας δέκα ευρώ για αγορές δερμοκαλλυντικών ή άλλων προιόντων στο φαρμακείο μας.

Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μέχρι και δυο μήνες μετά την απόδοση της. Στις αγορές εξαιρούνται όλα τα προιόντα που είναι σε προσφορά και τα φάρμακα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή απορία είμαστε στην διάθεσή σας.

Επικοινωνία

Σιδηράς Μεραρχίας & Ναυαρίνου, Ναύπλιο
τήλ. & fax 27520 27893
info@pharmacy-nafplio.gr