ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας, αρχές μας
Το Φαρμακείο μας βλέπει τον πελάτη, υπό διαφορετικό πρίσμα. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προιόντων αποτελεί για εμάς το πρώτο μέλημα. Η σωστή επιστημονική συμβουλή και ανθρώπινη αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών μας αποτελεί για εμάς σημαντική προτεραιότητα. Είναι για εμάς σημαντικό να μην περιοριστούμε στην απλή μεταπώληση των προιόντων του Φαρμακείου, αλλά να προσφέρουμε υπηρεσίες με επιπρόσθετη αξία. Αρχές αποτελούν το τετράπτυχο : ποιότητα – συμβουλή – αξιοπιστία – ικανοποίηση του πελάτη.

Οι φιλοδοξίες μας
Το Φαρμακείο μας φιλοδοξούμε να ανταποκριθεί στις μελλοντικά ταχύρρυθμες αλλαγές των σύγχρονων επιχειρήσεων, σύμφωνα πάντα με την Ελληνική και Ευρωπαική Φαρμακευτική νομοθεσία και δεοντολογία. Στοχεύουμε στο να έχουμε, την απαραίτητη οργάνωση, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε, στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Φαρμακευτικής αγοράς. Σχεδιάζουμε να έχουμε το ικανότερο ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές, για να προσφέρουμε ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Όραμά μας, η δημιουργία ενός σύγχρονου Φαρμακείου που θα προσφέρει άρτια ενημέρωση και επιστημονική συμβουλή, με ποιοτικά καινοτόμα προιόντα.

Οι φαρμακοποιοί αλλά και το προσωπικό του φαρμακείου, συμμετέχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε σεμινάρια εκπαίδευσης, ώστε να εξασφαλίσουμε την πιό σύγχρονη ενημέρωσή μας στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς.

Επιπλέον, οι φαρμακοποιοί συμμετέχουμε ενεργά στο πρόγραμμα του Ινστιτούτου δια βίου εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης των φαρμακοποιών, που γίνεται μέσω του διαδικτύου και υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού συλλόγου.